Tagged: morena taraku

morena

Kësulëkuqja Morenë në Romë

Këngëtarja dhe modelja kosovare, Morena Taraku këto ditë po qëndron në Romë. Ajo nga kryeqyteti i Italisë, në faqen e saj zyrtare në Facebook dhe Instagram, ka publikuar foto...

morena

Morena, vetëm me sutjena

Këngëtarja dhe modelja Morena Taraku është shfaqur së fundmi vetëm me sutjena. E bukur pa dyshim (me apo pa intervenime plastike), ajo shfaqet tejet seksi. Sutjenat për...