Tagged: Kallashi

kallashi

Kallashi është nëna e…

Kallashi është bombë. Një femër interesante, që është bërë kaq e famshme falë vallëzimit por edhe linjave bombastike, shkruan “Kosovarja”. Kallashi prej vitesh mbetet një nga emrat...

kallashi

Për kë i ofroi 100.000 euro Kallashi?!

Komentohet jashtëzakonisht shumë për format e saj bombastike dhe mënyrën e jetesës. Por, figurën kontraverse të Kallashit gjithmonë e kanë shoqëruar edhe thashethemet e ndryshme të përhapura...