Tagged: irina shayk

irina shayk

Irina e zjarrtë në të kuqe

Në javën më të rëndësishme të kalendarit të Industrisë së modës, modelja Irina Shayk, ishte veshur me një stil mjaft tërheqës. Arritja e saj në një ndejë...

irina shayk

Kohë të mira për Irina Shayk

Ajo është një prej modeleve të Sport Illustrated dhe ai është një prej meshkujve më “hot” të Hollywood-it. Por, Irina Shayk dhe Bradley Cooper kanë gjetur diçka...