Tagged: foto

labinoti

Labi kopjon Kemalin

Që të dy janë fytyra shumë të njohura në ekranet tona, shkruan revista Kosovarja. Madje, Labi kohëve të fundit po vërehet me një detaj që ngjason shumë...

Kim kardashian

Kimit për pak sa nuk i del gjoksi

Kim Kardashian ka arritur formën më të mirë të mundshme për këtë verë falë dietës dhe punës së palodhshme në palestër me trajnerin e saj personal Kështu...