Tagged: elvana gjata

elvana-gjata

Si Elvana, pa grim

Këngëtarja Elvana Gjata ka postuar një fotografi në Instagram ku ajo paraqitet pa grim Edhe pse me një frizurë paksa të çrregulluar, duket se Elvana e ka...

elvana-gjata

Elvana po qëndron larg..

Ajo ka anuluar të gjitha koncertet dhe është duke u marrë me veten aktualisht. Këngëtarja e njohur shqiptare, Elvana Gjata, momentalisht po qëndron larg Shqipërisë e pikëërisht...