Tagged: alban skenderaj

miriam alban

E duan një fëmijë

Alban Skenderaj dhe Miriam Cani nga shumë njerëz konsiderohen çift ideal. Ata janë të talentuar, të edukuar dhe të pashëm. Që të dy bëjnë muzikë me vlerë...