Thashetheme VIP

jennifer-aniston-e-tradhetuar

Të bukura por të tradhtuara!

Ato janë të bukura, të famshme dhe të pasura, por edhe përkundër kësaj, ato së paku njëherë nuk kanë arritur të gjejnë një mashkull besnik. Që gjërat...

leonardo-di-caprio

Mohohet romanca Di Caprio dhe Rihanna

Leonardo DiCaprio për momentin nuk është me askënd në romancë. Duke u përgjigjur ndaj thashethemeve të cilat sugjeronin se aktori është në lidhje dashurie me Rihanna-n, zëdhënësi...