Monthly Archive: September 2016

shpat

Shpat Kasapi nudo

Shpat Kasapi që dikur ishte aq aktual e aktiv, sot sikur po hesht. Pse po rri kaq largë djaloshi që një herë e një kohë bëri për...

elvana-gjata

Elvana po qëndron larg..

Ajo ka anuluar të gjitha koncertet dhe është duke u marrë me veten aktualisht. Këngëtarja e njohur shqiptare, Elvana Gjata, momentalisht po qëndron larg Shqipërisë e pikëërisht...